Ga naar hoofdinhoud

Wildcard

Niet alleen verzorgt @imk_tennis_padel al jaren met verve de Kids Day op ITF Alkmaar: het blijkt ondertussen ook een heuse talentenfabriek. Reden genoeg om twee van onze wildcards voor het kwalificatietoernooi aan leerlingen van de tennisschool te geven.

De wildcard voor voor de kwalificaties bij de heren zullen we komende week officieel uitreiken, want die is bij ons al bekend en dat houden we nog even geheim. Bij de dames is dat een ander verhaal, want op zaterdag 8 juni zullen lokale talenten Sanne Rutten en Luna Den Besten op centercourt van @tpalkmaar strijden in een heuse playoff wedstrijd om het felbegeerde ticket voor de kwalificaties.

Om 12.00 uur zullen ze de baan op stappen voor deze onderlinge strijd. En uiteraard is publiek welkom om dit voorproefje van ITF Alkmaar mee te maken, want de beide speelster kunnen voor deze spannende ontmoeting wel wat steun van publiek gebruiken. Het belooft een bijzonder spannende pot tennis te worden.

Na afloop wordt de wildcard aan de winnares van deze partij uitgereikt, dus twijfel niet en kom vooral even langs!

De kwalificatiepartijen van ITF Alkmaar worden op zondag 23 juni (eerste ronde) en maandag 24 juni (tweede ronde) worden gespeeld.

Houd onze sociale kanalen in de gaten voor speelschema’s of download de ITF live score app voor actuele schema’s in de toernooiweek van 23 t/m 30 juni.

Back To Top