Ga naar hoofdinhoud

WTF op ITF

Vrijdag 17.00u….het centre court ligt er fantastisch bij. Het gravel glimt van trots. De VIP tenten zorgen voor een professionele uitstraling. Men is klaar voor de sponsoravond. Vijfgangendinertje, wijntje, toespraakje, beetje bussiness as usual.

Vrijdag 19.00u…het centre court heeft de aanblik van de Slag bij Water-loo. Duizenden liters water hebben het beeld totaal veranderd. De toegang tot het complex is bijna onbegaanbaar. De voorzitter van de KNLTB arriveert blootvoets. Eregast Joost Luiten komt met zijn vriendin op zijn rug binnen. Zijn backswing is de komende weken naar de kloten.

De 1.5 meter wordt nauwlettend in de gaten gehouden, vooral wanneer de serveersters langskomen met de werkelijk overheerlijke gangen. Het wordt een “bordje op schoot diner”.

De stemming blijft opperbest. Men heeft water bij de wijn gedaan. Toch even paniek ! Er ligt teveel water op het dak, de platen vallen uit het plafond.

WTF. De regenpijpen zijn verstopt. André L ontpopt zich als een ware beroeps vandalist en rukt de regenpijp van de muur. Honderden liters water stromen over het terras, de avond is gered. TC Alkmaar is ontzet.

Bassisme

Back To Top